Рейтинг
0.00
голосів: 0
Сила
0.00

Торт "Шарлотта вишня", кг

Шукайте Торт «Шарлотта вишня», кг — чергову новинку від супермаркетів Гранд

Чіабата "Сирно-цибулева"

Шукайте Чіабата «Сирно-цибулевва» — чергову новинку від супермаркетів Гранд

Пиріг "Домашній з вишнею"

Тісто:

  • Борошно — 600грам
  • Дріжджі(сухі) — 8грам
  • Сіль — 6грам
  • Цукор — 100грам
  • Маргарин — 40грам
  • Яйця — 2шт
  • Ванілін

Начинка:

  • Вишня — 500грам
  • Цукор — 200грам
  • Крохмаль — 2 ст. л.

Приготування:

Замісити тісто, щоб було однорідне, не липло до рук. Залишити в теплому місці доки не збільшиться в 2-3 рази.
Вистояне тісто розкачати на противень, залишити невеликий шматок на оформлення.
На тісто викласти начинку, рівномірно розприділити.
З залишеного тіста викласти решітку. Готовий пиріг залишити на 30хв. Потім змастити яйцем і випікати 40-50хв при температурі 180 градусів.