Рейтинг
0.00
голосів: 0
Сила
0.00

Торт "Французький"

На 700грам торту:
  • Борошно — 140грам
  • Маргарин — 90грам
  • Яйце — 3шт
  • Сіль — 2грам
  • Пудра цукрова — 5грам
Для крема:
  • Вода — 200грам
  • Цукор — 100грам
  • Масло вершкове — 200грам
Готуємо заварний крем. Для цього доводимо до кипіння 200грам води, розчиняемо у ній 100грам цукру та поступово всипаємо 100грам борошна, помішуючи. Після того як суміш загусла, охолоджуємо, додаємо 200грам масла та перемішуємо.

Готуємо тісто. Змішуємо воду, сіль та маргарин і доводимо до кипіння. Поступово вводимо борошно та, після загустіння, знімаємо та ставимо охолоджуватися. Після охолодження додаємо 3шт яєць та збиваємо суміш до однорідності.
Викладаємо у форму для випічки за допомогою кондитерського мішка. Випікаємо 20хв при температурі 180градусів і 15х при 160градусів.
Після охолодження заготовки розрізаємо її на 2 частини, наповнюємо кремом та складаємо їх.
Верх оздоблюємо цукровою пудрою.

Пиріг грильяжний та Пиріг "Діва"

Пропонуємо Вашій увазі новинки кондитерського відділу.
Пиріг Грильяжний


та Пиріг «Діва»

Молочна Продукція "ТМ Від Природи"

Спочатку корівка пасеться на полі, гріється на сонечку, п’є воду з прозорого струмка… Охайна усміхнена жінка її доїть, роздає малечі по кухлю свіжого парного молочка. Потім знімає з нього вершки, а далі вручну збиває масло, робить сметанку. І на стіл подає свіжий, щойно зроблений сир… Так ми уявляємо собі народження натурального продукту з молока. Для багатьох це ще й найтепліші, найприємніші спогади дитинства…


Чи може бути натуральним продукт, якщо корів годують якісними натуральними кормами, якщо доїння автоматизоване, так само, як і деякі процеси виготовлення продуктів? Звичайно, так, адже незмінним залишається головне: свіже натуральне молоко. Хтось, можливо, заперечить, мовляв, натуральний продукт повинні робити люди, а не машини. Відповімо: усе, що випускається під ТМ «Від природи», роблять люди. Наші з вами співвітчизники зі щирими серцями та палким бажанням зробити найкращі у світі молочні продукти.


І хоч робота наша непроста, ми працюємо з натхненням і легкістю. Адже завдяки нашій праці та найсучаснішим технологіям кожен в Україні має змогу купувати якісні натуральні продукти. Ми по краплині беремо найцінніше з того, що дає нам природа. Саме тому наша торгова марка отримала назву «Від Природи». Адже найбільші людські цінності – сім’я, здоров’я, позитивний настрій – доступні кожному, і роздаються вони немов невидимою рукою, самою природою. Наші якісні, свіжі продукти теж завжди поряд, і теж – Від Природи.

Кабачки "Пікантні"

  • Кабачки — 600г
  • Морква — 250г
  • Цибуля — 250г
  • Часник — 60г
  • Борошно — 100г
  • Олія — 140г
  • Сіль — 10г
  • Яйця — 3шт
  • Перець чоний мелений — 2г
  • Майонез — 130г
  • Зелень
Відібрати овочі, помити та почистити, кабачки нарізати кружечками. Підготовити кляр із борошна та яєць. Обмокнути кабачки у клярі та обжарити на пательні по 2 хвилиини з кожної сторони. Підготовити начинку з моркви та цибулі: натерти моркву, нарізати цибулю кубиками та обсмажити на пательні. Соус — видавлений часник змішати з майонезом.
Викласти шарами кабачки, начинка, соус. З верху оздобити зеленню

Все найкраще - дітям

Сухі сніданки від німецького виробника (Брюген) в асортименті.
Найкращий вибір для дітей будь якого віку.